E-POST

Kommunitation – grunden för att göra affärer!

För de flesta företag ökar ständigt behovet av att kommunicera med medarbetare, kunder och leverantörer. En enkel, flexibel och kostnadseffektiv e-postlösning ger ett bra stöd i verksamheten.

E-POSTLÖSNINGAR!

Enkla, flexibla och kostnadseffektiva e-postlösningar

Med hjälp av tjänsten Hosted Microsoft Exchange får företaget en flexibel lösning som är designad för att komma åt informationen från datorer, surfplattor, mobiltelefoner etc. Hosted Microsoft Exchange erbjuder säkra och professionella e-postlösningar som dessutom innebär att medarbetarna kan dela kalendrar, kontakter och mappar.

HOSTED EXCHANGE

Dela kalendrar, kontakter och mappar med medarbetare.

Tjänsten Microsoft Hosted Exchange är en helhetslösning för det mobila kontorets kommunikationsbehov. Exchange är ett säkert och professionellt samarbetsverktyg som innebär att medarbetarna kan dela kalendrar, kontakter och mappar. Synkronisering med dator, mobiltelefon och surfplatta gör att alla klienter har tillgång till samma information.

E-POST MED IMAP

Enkel och smidig e-posttjänst – IMAP!

E-posttjänst för företag där delade kalendrar och adressböcker inte är prioritet men man ändå ställer höga krav på säkerhet och drift. E-posten lagras på en central server som genom synkronisering ger användaren tillgång till samma information på alla klienter(dator, mobiltelefon och surfplatta).

SPAMSKYDD

Skydda din enhet från virus och spam.

Komplett tjänst för blockering av spam (skräppost) och e-post med virus. Skräppost har idag blivit ett gissel för många företag då den upptar både tid och resurser. Ett effektivt spamskydd som också virusscannar din e-post är ett enkelt sätt att bli mer produktiv, merparten av skräpposten försvinner.