DALAGÅRD

Ny webbplats till Dalagård som bedriver uthyrning av gård, med möjlighet för konferens och catering i södra Dalarna.

HELHETSLÖSNING FÖR DIGITAL NÄRVARO

BAKGRUND

Förutom uthyrning av entrémattor är Entremattan idag totalleverantör av arbetskläder och skydd för många yrkesgrupper. De senaste åren har även ägnat sig åt försäljning av reklamartiklar (presentreklam och giveaways) i växande skala. Målgruppen är både privatpersoner och företag. För att förbättra och öka Entrémattans digitala närvaro fick Web IT Solutions uppdraget att skapa en mobilanpassad webbplats med webbshop och kundportal.

 

UTFÖRANDE

Den nya webbplatsen fick en unik design och lyfter företagets produkter och tjänster. Funktionen med bläddringsbara digitala kataloger och broschyrer har blivit särskilt uppskattad av besökarna. Viktiga är att inte ”pumpa ut” information på internet utan att lägga ut rätt information, på rätt plats, vid rätt tillfälle.

 

RESULTAT

Lättanvänd och tillgänglig

Mycket arbete har lagts ned på att göra webbsidan . Lättanvända kontaktlösningar med hög säkerhet har skapats för att underlätta för kunderna och för att skydda deras uppgifter. Ju snabbare och lättare man kan få tag på ett företag desto större chans till affär. En ny webbshop/kundportal med anpassade sortiment och rabattsatser skapades, vilket gör att den går att använda både för egna kunder och återförsäljare och deras kunder. För framtiden är kundportalen förberedd med stöd för flera olika språk och valutor. Webbshoppen är responsiv och därmed enkel att använda från en mobiltelefon eller läsplatta.

 

Underlättar i vardagen

För Entrémattans interna arbete har smarta flödeskopplingar skapats mellan webbplatsen och företagets interna Facebooksida – nu behöver de bara göra uppdateringar på ett ställe och de kan helt enkelt styra vilken information som ska visas var. Dessutom kan de i ett integrerat verktyg få fram statistik både för webbplatsen och webbshoppen.

Läs mer på Dalagård.eu