Webbjobb

Just nu söker vi…

Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare kompetenser inom webbdesign, webbutveckling, digital marknadsföring och e-handel. Vi söker dig som vill jobba heltid, deltid eller med specifika uppdrag (som anställd på timme). Din arbetsplats blir vid vårt kontor i Avesta eller vid kontoret på Kungsholmen i Stockholm, möjlighet till visst distansarbete finns.

Webbteamets fokus är webbapplikationer, säljande webb och e-handel. Några av de plattformar vi jobbar med är .NET, PHP, MySQL och WordPress.

Vi söker dig som brinner för att utveckla lösningar i nära samarbete med kunderna. Viktigt är att du är en social lagspelare som älskar utmaningar, vill utvecklas och kan jobba självständigt med stor frihet och personligt ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan (Customer Success).

Vi erbjuder ett jobb i ett företag som expanderar vilket ger goda chanser till utveckling och karriär. Vi har många spännande projekt och en stor bredd på uppdragen.

I vårt urval tittar vi på formella meriter men framförallt på ditt engagemang och dina erfarenheter. Ange gärna i din ansökan eventuella utbildningar men också (om möjligt) hänvisningar/länkar till jobb du har gjort och framförallt varför du vill jobba med just detta.

Jobbet kräver att du talar och skriver svenska flytande och har minst grundläggande kunskaper i engelska för att läsa och förstå samt kommunicera muntligt.

Om Web IT Solutions läser du mer på vår webbplats: www.web-it.nu

Ansökan: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt! Skicka din ansökan till: info@web-it.nu. Kontakta VD Tomas Svedberg vid eventuella frågor, tel. 010-331 24 01.Vi undanber oss alla former av rekryterings-företag/konsulter.

Din ansökan bör innehålla:
– Personlig presentation (vem är du och vad kan du tillföra till oss)
– Reell kompetens (utbildningar etc.)
– Erfarenhet (jobb du haft/har)
– Referenser (på saker du gjort/skapat)

Webbjobb

Webbjobb