Har ni behov av en IT-miljö som:

  • har hög driftsäkerhet och är kostnadseffektiv?
  • gör att ni kan jobba med all data och alla system oavsett var ni befinner er?
  • är flexibel och anpassar sig efter antalet medarbetare och vilka uppgifter som skall lösas?
  • skapar hög datasäkerhet utan att bli krångligt?
  • ger tillgång till användarstöd (HelpDesk) med hög tillgänglighet och jour?

Med WEBIT CLOUD skapar vi lösningen åt er!

 

Med produkter/tjänster från företag som Microsoft, VMware och Cisco i kombination med våra egna datahallar samt vår mångåriga erfarenhet av IT-drift har vi skapat tjänsten WEBIT CLOUD.

WEBIT CLOUD riktar sig till små och medelstora företag som har behov av att få tillgång till de funktioner och möjligheter med IT som de stora företagen haft en längre tid. WEBIT CLOUD integrerar all data, system och webblösningar i en och samma miljö och genom en inloggning får man tillgång till allt. Bill Gates bevingade ord ”Information at your fingertips” blir verklighet!

 

Er IT-avdelning i molnet

WEBIT CLOUD ger er tillgång till hela vår organisation med rådgivning, användarstöd, servrar för lagring av data, drift av system och applikationer etc. Ni kan släppa allt som har att göra med att få en fungerande IT-miljö och koncentrera er på kärnverksamheten. Lösningen fungerar lika bra för det lilla företaget med 1-2 medarbetare som för det med 100 medarbetare.

 

Mobilitet – frihet utan gränser

WEBIT CLOUD tillåter arbete från valfri enhet (dator, surfplatta, mobiltelefon etc.) var som helst i världen så länge den har en internetuppkoppling. Lösningen fungerar lika bra för den som skall distansarbeta som för den som bara ibland behöver åtkomst till data och system.

 

Datasäkerhet

WEBIT CLOUD har full fokus på säkerheten och har flera säkerhetsnivåer beroende på behov och önskemål.

Fyll i dina uppgifter eller ring oss direkt på 020 – 121 123 så berättar vi mer om WEBIT CLOUD.