fbpx

Bättre att förekomma än att förekommas

Bättre att förekomma än att förekommas

WordPress är ett bra verktyg för att utveckla webbplatser. Dock är systemet byggt med så kallad open source vilket medför att det också finns betydande risker för intrång om webbplatsen inte uppdateras. Om uppdatering inte sker finns risk för att webbplatsen drabbas av virus eller trojaner eller att den blir hackad. Uppdateringar är alltså av största vikt för säkerheten!

Uppdatering av WordPress och plugins ger ökad säkerhet mot intrång och skadlig kod då de eventuella säkerhetshålen oftast åtgärdas i samband med uppdateringen. Risken med att inte uppdatera webbplatsen är bland annat att sidan kan komma att innehålla en massa felkod eller att den omdirigeras till någon annan mer oseriös webbplats. Virus kan läggas in på sidan utan att det enkelt upptäcks och under tiden är det möjligt för hackers att använda e-postprogrammet för att skicka ut virus eller reklam.

Vi kan erbjuda underhållsavtal för att hålla din webbplats uppdaterad.

Kontakta oss för mer information!

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev