fbpx

Bättre att förekomma än att förekommas

WordPress är ett bra verktyg för att utveckla webbplatser. Dock är systemet byggt med så kallad open source vilket medför att det också finns betydande risker för intrång om webbplatsen inte uppdateras. Om uppdatering inte sker finns risk för att webbplatsen drabbas av virus eller trojaner eller att den blir hackad. Uppdateringar är alltså av största vikt för säkerheten!

Uppdatering av WordPress och plugins ger ökad säkerhet mot intrång och skadlig kod då de eventuella säkerhetshålen oftast åtgärdas i samband med uppdateringen. Risken med att inte uppdatera webbplatsen är bland annat att sidan kan komma att innehålla en massa felkod eller att den omdirigeras till någon annan mer oseriös webbplats. Virus kan läggas in på sidan utan att det enkelt upptäcks och under tiden är det möjligt för hackers att använda e-postprogrammet för att skicka ut virus eller reklam.

Vi kan erbjuda underhållsavtal för att hålla din webbplats uppdaterad.

Kontakta oss för mer information!

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Mer nyheter

Nyheter

Vi växer och blir ännu bättre!

WEB IT VÄXER I mitten av januari tecknade Web IT Solutions AB ett utökat IT-drifts- och supportavtal med fläkttillverkaren H. Östberg AB vilket innebär att