fbpx

Digital marknadsföring

Digital närvaro på nätet är inte ett val

– Det är en nödvändighet

Som företag gäller det att hänga med. Det är på webben det händer. Genom att använda sig av en digital strategi som har eftertanke kan ni få en bra överblick över vad som funkar bra och inte. Allt är mätbart – och med innehåll som grundar sig i era behov och ert budskap kan ni åstadkomma mycket genom att spendera ganska lite – både tid och pengar 

Vi hjälper gärna till att skapa både innehåll och strategi så att ni kan nå ut till er målgrupp och få en så bra placering som möjligt i sökmotorerna 

HUR VI ARBETAR

1. MÖTE OCH BEHOVSANALYS

Projektet inleds med ett möte fysiskt eller via telefon/Skype. Mötet syftar till att gå igenom er målgrupp, aktuella regioner, tidsplan och vilka mål vi sätter. Därefter startar vi uppstartsdelen då vi tillför mätutrustning till er webbsida och påbörjar sökoptimering.

2. SEO

Utifrån valda sökord optimeras er hemsida utifrån konkurrenssituationen på marknaden.


3. MArknadskampanjer

Utifrån vald strategi utformar vi reklamkampanj och föreslår kanaler och upplägg. Inget lanseras utan ert tillstånd.

4. Vi tänker på helheten

Vi tar ett helhetsgrepp ifrån projektets början ifrån sökoptimering till länkstrategi och att leverera mer trafik så att ni som kund kan få resultat.

5. Månatliga rapporter

Varje månad under projektets gång tar vi fram en rapport som beskriver trafikutvecklingen till er sida samt statistik på sökordens utveckling. I rapporten föreslår vi nya åtgärder och kampanjer för att hela tiden öka trafiken.

6. Uppföljningar och utvärderingar

Vi följer upp resultat och justerar det som ej bär frukt så att det lyckas och gör mer av de aktiviteter som ger resultat. Målet är att hela tiden att öka trafiken av rätt typ av kund till er webbplats. Detta så att ni kan konvertera besök till affär.