SYSTEMUTVECKLING

Vi har specialiserat oss på att utveckla Smarta Webbplatser baserade på avancerad Webb och Databasteknik. Vårt mål är att skapa webbapplikationer med avancerad funktionalitet men med hög användarvänlighet.

HAR DU EN IDÉ DU VILL FÖRVERKLIGA?

Har du en idé om ett system eller en webbapplikation som borde förverkligas?

Vi på Web IT Solutions har många års erfarenhet av systemutveckling och webbutveckling. Vi kan hjälpa dig att vidareutveckla din idé och se till att den, om det är möjligt, blir verklighet! Många av de system vi skapar grundar sig i en irritation över något som inte fungerar eller manuella rutiner som stjäl tid/pengar. Det vi vill fånga upp är när användaren säger ”Tänk om man kunde…”

Klicka på knappen längst ner på sidan för att komma till formuläret där du kan berätta om din idé, eller ring oss på 020 – 121 123.

SMART WEBB

Webbapplikationer

Smart webb är det uttryck vi på Web IT Solutions använder för webbapplikationer – det vill säga webbplatser som ersätter olika typer av program. Webbapplikationer är placerade på internet för att användaren ska kunna komma åt dem från alla typer av internetanslutna enheter (datorer, surfplattor och mobiler).

HAR DU EN IDÈ SOM BORDE FÖRVERKLIGAS?