Molntjänster

Enkla, flexibla och kostnadseffektiva e-postlösningar

E-postlösningar

Med hjälp av tjänsten Hosted Microsoft Exchange får företaget en flexibel lösning som är designad för att komma åt informationen från datorer, surfplattor, mobiltelefoner etc. Hosted Microsoft Exchange erbjuder säkra och professionella e-postlösningar som dessutom innebär att medarbetarna kan dela kalendrar, kontakter och mappar.

Skapa ökad tillgänglighet

Servervirtualisering

Det mobila kontoret som för bara några år sedan var en dröm är nu verklighet. Med virtualisering får företaget större möjlighet att anpassa tekniken efter sina behov. Virtualisering innebär nästan alltid ökad tillgänglighet, högre säkerhet och lägre kostnader.

Vi hjälper dig att undvika säkerhetshot

Antivirus

En ständigt ökande ström av olika säkerhetshot mot datorer och andra Internetanslutna enheter (t.ex. surfplattor och mobiltelefoner) innebär att behoven av och kraven på de säkerhetsprodukter (bl.a. antivirus)  som används hela tiden ökar markant. Målet för ett bra säkerhetssystem är att vara så heltäckande som möjligt utan att man som användare märker av det allt för mycket (verka men inte synas).

Flexibel och lättanvänd dokumentlagring

Dokumentlagring

Med våra olika lösningar för dokumentdelning över Internet får man en flexibel och lättanvänd dokumentlagring, allt från enkel fildelning till avancerad dokumenthantering med t. ex. versionshistorik. Det blir enkelt att med hög tillgänglighet och säkerhet ge åtkomst till dokument för medarbetare, kunder och leverantörer.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Molntjänster?

Kontakta oss idag!