fbpx

Webbproduktion

Alla våra kunder är unika

För att träffa rätt gällande kundens önskemål och syfte kring sin nya webbplats gäller det att få förståelse kring kundens verksamhet. Vi lägger upp en strategisk plan för att uppnå syftet med den nya webbplatsen. 

 

Lyckad E-handel

Funderar du på att starta e-handel?
Bra! Då är du på rätt väg.

E-handeln är den absolut snabbast växande försäljningskanalen i modern tid.
Bara i de nordiska länderna handlades det för omkring 220 miljarder SEK under 2016.
Av dessa stod vi svenskar för hela 84,8 miljarder.

E-Handel

Vi erbjuder en komplett e-handel med ordersystem, kundregister, nyhetsbrev, språkhantering och marknadsledande betallösningar.
Vi hjälper dig att lyckas med din försäljning på nätet!

Webbhotell

Vi erbjuder våra kunder ett webbhotell där faktorer som hög driftsäkerhet, personlig service och användarvänlighet är självklarheter. Som kund hos oss behöver man inte bekymra sig om alla de små detaljer som krävs för att få en webbplats publicerad med bibehållen funktionalitet år efter år.

SSL-Certfikat

Med SSL-certifikat skyddar du både din webbplats och dina besökare på ett bra sätt. Du kommer dessutom rankas högre bland Google:s sökresultat.

Vi på Web IT Solutions hjälper dig gärna med implementeringen av SSL-certifikat på din webbplats.

 

Hur vi arbetar

1. Möte & behovsanalys

Projektet inleds med ett möte fysiskt eller via telefon/Skype. Mötet syftar till att ta fram det budskap som skall kommuniceras via webbplatsen. Vi tar tillsammans fram den strategiska planen så att vi säkerställer att vi når syftet med den nya sidan. Här fokuserar vi på teman, ton, USP (Unique Selling Points). Detta så att vi kan lyfta fram företagets styrkor och trovärdighet.

2. Utvecklingstiden

Som ett första steg skapar vi en ej publik utvecklingssajt. Baserat på vår plan ifrån föregående steg bygger vi sidan. Som kund kan du följa detta arbete då du får access till sajten.


3. Avstämningar

Att bygga en webbsida tar normalt mellan 14 dagar upp till en månad. Innehåll som exempelvis webbhandelsmodul och sidans komplexitet kan förlänga arbetstiden ibland. Oavsett projektets längd har vi avstämningar via telefon eller mail där vi följer upp tidsåtgång och innehåll av den ursprungliga planen med eventuella förbättringar efterhand. Målet är att du som kund skall vara nöjd med din investering!

4. Publicering

Först efter att du som kund har godkänt arbetet publiceras sidan och läggs upp på vårt webbhotell eller hos andra leverantörer enligt ert beslut.


Några utvalda webbprojekt

Kul att du vill ha en Webbplats!

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort