fbpx

ÄR DU EKONOM MED REDOVISNINGSKUNSKAPER?

Är du en driven och flexibel ekonom med erfarenhet inom redovisning som vill vara med på vår tillväxtresa? Trivs du i en miljö med korta beslutsvägar där det ständigt händer saker som präglas av tillväxt och där du får möjlighet att vara med och påverka/driva utvecklingen?

 

Om tjänsten

Web IT Solutions AB befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka personalstyrkan med en ekonomi- /redovisningsansvarig. Den nya tjänsten får det övergripande ansvaret för den löpande redovisningen och kommer att jobba nära både medarbetare och företagsledning.

 

Exempel på arbetsuppgifter:Ekonomi

  • Lönehantering
  • Löpande bokföring
  • Arbete med reskontror
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Bokslutsarbete och internrapportering
  • Arbete med budget och intäkts-/kostnadsanalys
  • Övrig inom företaget förekommande administration

 

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har skaffat dig likvärdiga kunskaper i yrkeslivet. Som person är du driven, självgående, noggrann och strukturerad. Dina kunskaper i svenska är goda och du är en van användare av Officepaketet. Har du erfarenhet av att arbeta i Visma/SPCS program är det meriterande men inte ett krav.

 

Om företaget
Web IT Solutions är ett IT-konsultföretag som säljer tjänster inom IT-drift, webbutveckling och service/underhåll. Kunderna är små och medelstora företag främst i Södra Dalarna, Mälardalen och Stockholmsområdet. Företaget har sedan 1991 bedrivit verksamhet i olika former.
Vårt kontor finns i Avesta, totalt i företaget är vi idag 8 medarbetare.

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett utvecklande jobb där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets redovisning, processer, rutiner och system. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på hel- eller deltid (flexibelt beroende på sökandes önskemål), vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har individuell lönesättning.

 

Ansökan

Tjänsten söker du genom att skicka din ansökan via e-post till info@web-it.nu. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt! Om du har frågor är du välkommen att kontakta VD Tomas Svedberg på 020-121 123 eller e-post info@web-it.nu.

 

I denna rekrytering undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare

 

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev