fbpx

Förstärkning av webbteamet

Den 1:a februari tillträdde Adam Kollberg tjänsten som Webbutvecklare och specialist inom E-handel och Digital Marknadsföring.

Web IT Solutions AB fortsätter att stärka sin position på marknaden och har rekryterat Adam Kollberg som Webbutvecklare och specialist inom området E-handel och Digital Marknadsföring. Adam är utbildad Webbutvecklare med inriktning på marknadsföring och handel via digitala kanaler. Han har under de senaste åren bedrivit egen verksamhet och hjälpt sina kunder till mycket goda resultat genom digital marknadsföring.

Vi är glada över att ha rekryterat Adam. Det är vår övertygelse, med de goda resultat han redan visat, att Adam kommer att kunna hjälpa våra kunder till mätbara framgångar inom både E-handel och Digital Marknadsföring. Med Adam i vårt webbteam får vi ett mer komplett team och kan erbjuda mer bredd och kompetens inom affärsområdet ”Smart Webb”.


Kontaktuppgifter
E-post: adam@web-it.nu
Telefon: 010-331 24 21

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap