fbpx

Förstärkning av webbteamet

Den 1:a februari tillträdde Adam Kollberg tjänsten som Webbutvecklare och specialist inom E-handel och Digital Marknadsföring.

Web IT Solutions AB fortsätter att stärka sin position på marknaden och har rekryterat Adam Kollberg som Webbutvecklare och specialist inom området E-handel och Digital Marknadsföring. Adam är utbildad Webbutvecklare med inriktning på marknadsföring och handel via digitala kanaler. Han har under de senaste åren bedrivit egen verksamhet och hjälpt sina kunder till mycket goda resultat genom digital marknadsföring.

Vi är glada över att ha rekryterat Adam. Det är vår övertygelse, med de goda resultat han redan visat, att Adam kommer att kunna hjälpa våra kunder till mätbara framgångar inom både E-handel och Digital Marknadsföring. Med Adam i vårt webbteam får vi ett mer komplett team och kan erbjuda mer bredd och kompetens inom affärsområdet ”Smart Webb”.


Kontaktuppgifter
E-post: adam@web-it.nu
Telefon: 010-331 24 21

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev