fbpx

GEMENSAMMA DOKUMENT – ENKELT OCH SÄKERT

Web IT Solutions har tagit fram en ny tjänst för företag som har behov av att kunna dela gemensamma dokument utan att ha en egen filserver.

 

fildelning– Vi har upplevt att många, framförallt mindre, företag inte har något bra sätt att dela gemensamma dokument säger Tomas Svedberg som är VD på Web IT Solutions. Han berättar vidare att syftet med den nya tjänsten är att erbjuda en likvärdig tjänst som Dropbox etc. men med högre säkerhet och personlig service/support.

 

Från tjänsten skall du kunna komma åt filer från din dator, surfplatta och telefon oavsett vart du befinner dig så länge det finns en Internetanslutning. Genom att användaren själv kan styra över rättigheter (vem som har rätt att läsa/ändra vilket dokument) så är det t.ex. en mycket bra lösning för projekt etc. där man även vill ge tillgång till dokument åt andra än företagets medarbetare.

 

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev