fbpx

GEMENSAMMA DOKUMENT – ENKELT OCH SÄKERT

Web IT Solutions har tagit fram en ny tjänst för företag som har behov av att kunna dela gemensamma dokument utan att ha en egen filserver.

 

fildelning– Vi har upplevt att många, framförallt mindre, företag inte har något bra sätt att dela gemensamma dokument säger Tomas Svedberg som är VD på Web IT Solutions. Han berättar vidare att syftet med den nya tjänsten är att erbjuda en likvärdig tjänst som Dropbox etc. men med högre säkerhet och personlig service/support.

 

Från tjänsten skall du kunna komma åt filer från din dator, surfplatta och telefon oavsett vart du befinner dig så länge det finns en Internetanslutning. Genom att användaren själv kan styra över rättigheter (vem som har rätt att läsa/ändra vilket dokument) så är det t.ex. en mycket bra lösning för projekt etc. där man även vill ge tillgång till dokument åt andra än företagets medarbetare.

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap