fbpx

KRYLBO VERKSTÄDER AB MODERNISERAR SIN WEBBSIDA

I samband med ett stundande 40 års jubileum var det hög tid för Krylbo verkstäder AB att se över och effektivisera sin befintliga webbsida.

 

Krylbo verkstäder AB har sedan starten 1978 expanderat kontinuerligt och har idag ca 20 anställda med en omsättning på ca 22 miljoner. Företaget är idag det självklara valet krylbo-loggoför tjänster inom kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning.

Web IT Solutions tackar för förtroendet gällande arbetet med framtagningen av en ny webbplats. Fokus kommer att läggas på en layout och design som speglar företagets verksamhet samt förenkling av arbetet med uppdateringar. Målet är att stärka varumärket och på ett enkelt sätt kunna förmedla information om företaget till besökarna på webbplatsen. Webbplatsen blir självklart anpassad för mobila enheter.

 

(Planerad lansering december 2017)

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap