fbpx

NY WEBBPLATS TILL FRISÖRSALONGEN HÅRFAGER I AVESTA

Salongen hade önskemål om att förnya sin nuvarande webbplats. Efter ett möte i Januari, där vi berättade om upplägget för arbetet med en ny webbplats samt presenterade referenser, beslutades det att vi på Web IT Solutions skulle få äran att tillverka en ny webbplats åt Hårfager.

Vårt mål med webbplatsen är att kunden och kundens målgrupp ska känna att webbplatsen speglar en känsla av exklusivitet och kvalitet. Besökaren ska känna en lust att upptäcka mer av verksamheten, läsa om andra kunders referenser, se referensbilder och slutligen känna sig säker i sitt val av Hårfager som frisör.

Vi valde, tillsammans med kunden, att arbeta med en mörkare bakgrund och en guld-färgad accentfärg till webbplatsen, för en mer exklusiv känsla. Vi ser fram emot lanseringen av den nya webbplatsen!

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap