fbpx

FLÄKTTILLVERKAREN H. ÖSTBERG TECKNAR SERVICEAVTAL

Fläkttillverkaren H. Östberg AB (f.d. CA Östberg) med verksamhet på flera orter i Sverige och även i Norge, Indien och Kina tecknade i september ett flerårigt service- och underhållsavtal med Web IT Solutions.

 

H. Östberg och dess IT-chef Bengt Ekman har under många år haft ett nära samarbete med Web IT Solutions som leverantör inom områden som IT-drift, support och webbutveckling. Det samarbetet har lett till ett nytecknat serviceavtal.

 

– Våra behov av en ständigt fungerande IT på våra siter runt om i världen ställer högra krav på våra samarbetspartners när det gäller både kompetens, flexibilitet och engagemang säger Bengt som själv ansvarar för den globala IT-driften hos fläkttillverkaren.

 

IT-miljön består av ett 20-tal servrar och ungefär 200 användare. Som affärssystem används Movex.

Avtalet innefattar områden som löpande IT-drift och underhåll, support, säkerhetskopiering men också utveckling av befintlig IT-miljö. Rent praktiskt innebär det att Web IT Solutions får rollen som företagets IT-avdelning.

_MG_7570

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap