fbpx

FLÄKTTILLVERKAREN H. ÖSTBERG TECKNAR SERVICEAVTAL

Fläkttillverkaren H. Östberg AB (f.d. CA Östberg) med verksamhet på flera orter i Sverige och även i Norge, Indien och Kina tecknade i september ett flerårigt service- och underhållsavtal med Web IT Solutions.

 

H. Östberg och dess IT-chef Bengt Ekman har under många år haft ett nära samarbete med Web IT Solutions som leverantör inom områden som IT-drift, support och webbutveckling. Det samarbetet har lett till ett nytecknat serviceavtal.

 

– Våra behov av en ständigt fungerande IT på våra siter runt om i världen ställer högra krav på våra samarbetspartners när det gäller både kompetens, flexibilitet och engagemang säger Bengt som själv ansvarar för den globala IT-driften hos fläkttillverkaren.

 

IT-miljön består av ett 20-tal servrar och ungefär 200 användare. Som affärssystem används Movex.

Avtalet innefattar områden som löpande IT-drift och underhåll, support, säkerhetskopiering men också utveckling av befintlig IT-miljö. Rent praktiskt innebär det att Web IT Solutions får rollen som företagets IT-avdelning.

_MG_7570

 

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev