fbpx

FLÄKTTILLVERKAREN H. ÖSTBERG TECKNAR SERVICEAVTAL

Fläkttillverkaren H. Östberg AB (f.d. CA Östberg) med verksamhet på flera orter i Sverige och även i Norge, Indien och Kina tecknade i september ett flerårigt service- och underhållsavtal med Web IT Solutions.

 

H. Östberg och dess IT-chef Bengt Ekman har under många år haft ett nära samarbete med Web IT Solutions som leverantör inom områden som IT-drift, support och webbutveckling. Det samarbetet har lett till ett nytecknat serviceavtal.

 

– Våra behov av en ständigt fungerande IT på våra siter runt om i världen ställer högra krav på våra samarbetspartners när det gäller både kompetens, flexibilitet och engagemang säger Bengt som själv ansvarar för den globala IT-driften hos fläkttillverkaren.

 

IT-miljön består av ett 20-tal servrar och ungefär 200 användare. Som affärssystem används Movex.

Avtalet innefattar områden som löpande IT-drift och underhåll, support, säkerhetskopiering men också utveckling av befintlig IT-miljö. Rent praktiskt innebär det att Web IT Solutions får rollen som företagets IT-avdelning.

_MG_7570

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Vi växer och blir ännu bättre!

I mitten av januari tecknade Web IT Solutions AB ett utökat IT-drifts- och supportavtal med fläkttillverkaren H. Östberg AB vilket innebär att vi tar ett