fbpx

SÄKERHETSPROGRAMMET PANDA BLIR ÄNNU VASSARE

Sedan några år tillbaka erbjuder Web IT Solutions sina kunder säkerhetsprogrammet Panda Endpoint Security som en molntjänst. Panda kommer nu med en vässad version av säkerhetsprogrammet för att på bästa sätt ta hand om de nya hot som ständigt dyker upp.

 

Traditionella antivirusprogram använder olika mallar (signaturer) för att hitta virus och andra hot vilket i många fall är effektivt men visat sig värdelöst mot t.ex. PostNord-viruset och Telia-viruset (olika former av ransomware) som ständigt förändras.PandaSecurity-logo

 

Det nya Panda Adaptive Defense 360 skyddar datorn mot hot genom en helt nya analysmetod som är proaktiv och därmed kan stoppa hotet innan det hinner börja infektera datorn.

 

– Det här är det absolut bästa skydd vi har sett i den här prisnivån säger Glenn Norman, ansvarig för service och support på Web IT Solutions. Glenn berättar också att eftersom det är en molntjänst så övervakas allt centralt och vid ett eventuellt hot hos någon kund tar företagets tekniker kontakt och hjälper till att eliminera hotet.

Mer nyheter

Rekrytering

WEBBUTVECKLARE – som älskar att skriva kod

Om tjänsten Vi söker en kvalificerad webbutvecklare som har ett stort engagemang i programmering och älskar att skriva kod som löser kundernas behov. Du kommer

Signa upp er på vårt Nyhetsbrev