fbpx

SUCCÉ MED DEN NYA PERSONALLIGGAREN

Vårt nyutvecklade system PLSYS (personalliggare för byggbranschen) har mottagits med stort intresse bland byggföretagen. Dels finns det de företag som ännu inte skaffat något system men även de som kostat på sig dyra och komplexa system som de upplever som för svåra att hantera.

 

plsys_logga_dark_retina

Efter att ha ägnat många timmar den senaste veckan åt att prata med de som visat intresse för systemet så har vi förstått att enkelheten, den låga kostnaden och framförallt att det bara kostar när man använder det har bidraget till att man tycker att det är intressant.

 

Bakgrunden till system som PLSYS är Skattemyndighetens krav på att det skall finnas elektroniska personalliggare på alla byggarbetsplatser (byggföretag, hantverkare etc.) som har en omsättning på över ca 150 000 kr.

Läs mer om systemet här: www.plsys.se

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap