fbpx

Vi vässar vårt webbteam ytterligare

Vi startade året 2021 med nyrekrytering och har stärkt vårt webbteam ytterligare. Redan i vintras klev Phelicia Berggren in hos oss på Web IT med ny kompetens och erfarenhet och började arbeta. Hennes arbetsområden är framförallt grafisk formgivning, webbdesign, illustrationer, copywriting och kundkommunikation via digitala kanaler. Tillsammans kommer vi kunna hjälpa er ännu bättre med både webb och IT, så passa på att följa våra sociala kanaler där vi delar med oss av vårt arbete och vår kunskap. Kanske är det dags att ta tag i det där ni funderat på så länge?

”Jag brinner för kreativitet och uttryck som har en eftertanke. Mitt främsta mål när jag arbetar med mina kunder är att skapa innehåll som intresserar och känns meningsfullt. När jag tar uppdrag försöker jag lära känna min kund, deras önskningar och mål. Jag vill basera mina handlingar, mina designval och mitt textuttryck efter hur företagets behov ser ut. Om du behöver hjälp att skriva texter, hålla din webb uppdaterad eller helt enkelt skapa innehåll för webben eller sociala medier är jag, tillsammans med Web IT, en bra startpunkt. Tillsammans kan vi få fart på din digitala närvaro!”

PHELICIA HJÄLPER ER MED:

• Webbdesign som kommunikation
• Nyhetsbrev
• Innehåll i sociala medier (Facebook, LinkedIn, Instagram)
• Digital marknadsföring

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att öka er synlighet på webben och i de sociala medierna. Kom håg: Syns man inte så finns man inte!

  @webitsolutionsab

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap