fbpx

WEB IT FORTSÄTTER SATSA OCH ANSTÄLLER KAM

Web IT Solutions fortsätter sin expansion och anställer Mats Nilsson som KAM (Key Account Manager). Mats tillträder tjänsten den 1 mars och kommer att arbeta med försäljning av företagets tjänster/lösningar och affärsutveckling.

 

Matte- Svart-vit foto 1

Mats har lång erfarenhet från IT-branschen och har arbetat åt bland andra Canon, Dell och DGC Networks i befattningar som säljare, försäljningschef samt KAM. Han har en gedigen erfarenhet av både hård- och mjukvarulösningar där hög kvalitet, bra funktionalitet och kundens behov står i fokus.

– Efter att i många år jobbat mot stora organisationer ser jag fram emot att, med Web IT Solutions väl utvecklade koncept, hjälpa lite mindre företag till bästa möjliga IT-lösning. Företaget har med sitt breda utbud av tjänster ett helhetskoncept som passar alla företag säger Mats.

– För att fortsätta satsningen på expansion och ytterligare utveckla vårt kundkoncept till nästa nivå ser vi rekryteringen av Mats som ett viktigt steg. Han har med sig både kunskaper från sina tidigare anställningar men kan också branschen i stort, han har mycket erfarenhet att tillföra oss som företag och våra kunder säger Tomas Svedberg VD på Web IT Solutions.

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap