fbpx

WEB IT SOLUTIONS AB HAR SKRIVIT OUTSOURCINGAVTAL MED H. ÖSTBERG AB

H. Östberg AB har tecknat ett outsourcingavtal med Web IT Solutions AB som sträcker sig över 4 år. Avtalet omfattar serverdrift och är en utökning av det redan existerande avtalet om support och underhåll av IT-miljön. Företagen som båda har sina huvudkontor i Avesta siktar på en långsiktig relation.

 

Oestberg_logo_web_default-3H. Östberg AB startades 1981 och ingår i koncernen Östberg Group AB som har flera hundra medar-betare runt om i världen och fabriker på ett flertal platser i Norden och Asien. Koncernen är en av de ledande aktörerna på den globala marknaden. Företaget levererar energieffektiva och högprester-ande ventilationsprodukter för ett friskt och hälsosamt inomhusklimat.

 

– Våra medarbetare skall känna att de har en IT-miljö som fungerar klanderfritt berättar Bengt Ekman som är IT Manager på H. Östberg AB. Tekniken ska vara ett stöd i användarnas arbete och eventuella problem måste kunna lösas smidigt och snabbt. När vi har valt samarbetspartner har vi därför tittat på hur de olika leverantörerna hanterar dessa frågor. Web IT Solutions har visat ett sätt att tänka som helt ligger i linje med vårat. Deras arbetssätt fokuserar på användaren samtidigt som man faktisk har en metod för hur man kan vara proaktiv i problemhanteringen.

 

Web IT Solutions affärsidé är att erbjuda små och medelstora företag samma förutsättningar och möjligheter med IT-teknik som de stora företagen har. Genom ett brett tjänsteutbud inom IT-drift, webbutveckling, digital marknadsföring, IT-managment och användarstöd i form av support och kompetensutveckling kan företaget erbjuda ett komplett koncept som ”IT-avdelning” till sina kunder.

Konceptet har som huvudmål att hjälpa kunderna att öka sin affärsnytta av IT – kunden kan sänka sina kostnader och samtidigt öka servicen.

 

– Det är väldigt roligt att vi nu utökar samarbetet med H. Östberg AB säger Tomas Svedberg, VD på Web IT Solutions AB. Min förhoppning är att vi nu etablerar ett långvarigt samarbete som ska kunna var till nytta för båda företagen på flera nivåer.

 

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap