fbpx

WEB IT SOLUTIONS ÖPPNAR KONTOR I STOCKHOLM

Det händer mycket hos oss på Web IT Solutions och vi fortsätter vår satsning på Mälardalen och Stockholm genom att öppna ett kontor i Stockholm. Den 12 april 2018 slås portarna upp till det nya kontoret som ligger centralt i Stockholm på Kungsholmen.

 

Verksamheten grundades för mer än 25 år sedan och har sedan dess utvecklats till att bli en helhetsleverantör inom IT för primärt små och medelstora företag. Företaget har sitt huvudkontor i Avesta i Södra Dalarna där man också har sitt primära datacenter. Kunderna återfinns i många olika branscher framförallt i området från Dalarna till Stockholm.

 

stockholmMålet med verksamheten är att ge små och medelstora företag samma möjligheter till att använda IT på ett optimalt och kostnadseffektivt sätt som de stora företagen med egna IT-avdelningar. Genom vår breda tjänsteportfölj, erkända kompetens och mångåriga erfarenhet kan vi bli kundens egen ”IT-avdelning”.

 

Syftet med våra kundrelationer är att ge kunden maximalt stöd i att utveckla sin egen affärsverksamhet i en fullt funktionell och problemfri IT-miljö. Genom att anpassa vårt koncept efter varje kunds förutsättningar och behov, maximerar vi nyttan och blir kostnadseffektiva.

 

– Vi har jobbat med olika kunder i Mälardalen och Stockholm sedan slutet av 90-talet och känner oss nu mogna att ta nästa steg i utveckigen och på ett mer påtagligt sätt finnas på plats och komma närmare våra kunder säger Tomas Svedberg som är Web IT Solutions VD.

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap