fbpx

WEB IT SOLUTIONS – UTÖKAR SITT DATACENTER

Några större outsourcingavtal, ökad efterfrågan på molntjänster och behov av modern teknik och effektiva lösningar gör att Web IT Solutions bygger ut och om sitt datacenter i Avesta.

Web IT Solution tar allt större marknadsandelar när det gäller outsourcing av servrar och andra molntjänster. Tillväxten har under 2016-2017 varit hela 165% vilket gör att vi vuxit ur vår kostym och behöver utöka både vad gäller kapacitet och säkerhet.

– Vi vet att våra tjänster är populära beroende på flera orsaker där man kan nämna pris, personlig service, flexibilitet och en hög kvalitets- och servicenivå. Men vi vet också att våra kunder uppskattar att vi har egna datacenter med full koll på drift och säkerhet säger Tomas Svedberg, VD för Web IT Solutions.

Det utökade datacentret ger möjlighet till ännu fler moderna lösningar i konceptet ”Web IT Cloud”. Med det konceptet kan vi erbjuda varje enskild organisation anpassade lösningar för deras behov och förutsättningar. Web IT Cloud har skapats som en del i vårt mål att kunna erbjuda små och medelstora företag samma förutsättningar inom IT som de stora förtagen har.

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap