fbpx

TIDSBESPARANDE WEBBAPP TILL STIFTSGÅRDEN I RÄTTVIK

Web IT Solutions har på uppdrag av Stiftsgården i Rättvik utvecklat ett webbaserat system för hantering av administration kring konfirmandverksamheten.

Varje år konfirmeras ett 100-tal ungdomar på Stiftsgården i Rättvik, de flesta från närområdet men även konfirmander från andra delar av Sverige och utlandet förekommer. Att konfirmeras på Stiftsgården är populärt och många barn anmäls på väntelistan redan när de är 7 år för att komma så långt fram som möjligt i kön.

Fram till nu har administrationen hanterats med hjälp av ett föråldrat datasystem och en hel del manuellt arbete. Målet med det nya systemet är att minska den tid som läggs på administration och automatisera flödet från anmälan till konfirmation i så hög grad som möjligt. Bland annat kan föräldrar själva sköta om anmälan till väntelistan, göra olika val när och hur man vill delta etc.

I och med att systemet är helt webbaserat så kan det hanteras från vilken Internetansluten enhet som helst (dator, surfplatta, mobiltelefon etc.).

Vi erbjuder

  •  IT-drift / IT-service inkl. jour 365 dagar om året
  • Virtuella servrar och molntjänster
  • Microsoft Silver Partner med t.ex. Office 365
  • Användarstöd
  • Webbdesign / Applikationsutveckling
  • Digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?

Fler nyheter

Nyheter

Folkärna Friskola får ny webbplats

Ett av höstens projekt var en ny webbplats för Folkärna Friskola som planerar start hösten 2023. Fokus ligger i synnerhet på en ren och tydlig

Nyheter

Web IT lanserar Digify IT

Digify IT är en nysatsning och en del av Web IT Solutions. Det är till för dig som vill få bättre förståelse för, och kunskap