WEBBPLATSER

Alla våra kunder är unika. För att träffa rätt gällande kundens önskemål och syfte kring sin nya webbplats gäller det att få förståelse kring kundens verksamhet. Vi lägger upp en strategisk plan för att uppnå syftet med den nya webbplatsen.

GÖR DIG SYNLIG PÅ WEBBEN

Kunderna finns på nätet, gör du?

En bra webbplats, som anpassar sig till storleken på besökarens skärm, är ett måste idag. Det är inte bara kunderna du skrämmer bort om sidan fungerar dåligt i mobilen, även Google kommer ogilla sidan och prioritera ner den i sökresultaten. Denna anpassning är bara en av framgångsfaktorerna för en lyckad webbsida som placerar sig högt i sökresultaten.

DIGITAL NÄRVARO ÄR INTE ETT VAL

– det är en nödvändighet

Oavsett vad du säljer och hur stor eller liten din verksamhet är bör strategisk närvaro vara en självklar del i ditt företags marknadsföring. Du behöver finnas där kunderna finns, och idag finns de på nätet. Där umgås de med vänner och familj, tar del av nyheter, söker information, jämför produkter och tjänster, shoppar, uträttar bankärenden, spelar spel, ser på tv och lyssnar på musik.

Webb_mobil

SSL-CERTIFIKAT

Med SSL-certifikat skyddar du både din webbplats och dina besökare på ett bra sätt. Du kommer dessutom rankas högre bland Google:s sökresultat.

Vi på Web IT Solutions hjälper dig gärna med implementeringen av SSL-certifikat på din webbplats.

HAR DU PLANER PÅ ETT WEBBPROJEKT?